2013
05.02

Azi IO este ecologist

75464917MC014_TORRENTIAL_RA

    În timp de patria mea este organizatoarea Campionatelor Mondiale de Grătar, cîştigate în fiecare an de componenţii echipei gazdă, Undeva plouă. Da’ plouă!

    Din Vama Veche pînă în Sînnicolau Mare, iubitorii de 1 Mai, 2 Mai, 3, 4, Paşte, Paşte, zi de mahmureală, fac piramide de gunoaie şi rîd la soare în timp ce Acolo plouă. Şi ştiţi cum? Plouă de rupe!

    Televiziunile fac zig-zag-uri printre maşinile blocate în trafic ca să ajungă primele la locul accidentului produs de oboseală, bătăii organizate între grupuri alcătuite pe bază de gusturi muzicale sau la locul tradiţionalei crime în familia iubitoare de trăscău iar La ei plouă. Plouă de au numărat 13 morţi şi 4 dispăruţi sub puhoaie pînă acum!

    Iar în timp ce pe noi ne binecuvîntează Busu&Co. cu vreme excepţională în fiecare dimineaţă Acolo potopul continuă iar ăia de acolo tot nu înţeleg ce li se întîmplă.

    “Aşa, şi?” veţi spune, ce treabă are asta cu ecologia, şi ce mare lucru o fi ăsta, că deh, la unii plouă de le iese minusul cu sutele. Păi cam are, cred eu. Că vorbim de Deşertul Arabiei Saudite.

   Hai, care mai dă un mic, că la noi e încă frumos!

2 comments so far

Add Your Comment
  1. Este soare acolo? Este. Au si ploaie, sa creasca terenul de golf? Au.
    Acolo ne mutam.

    • Corect. Iar cămilele am auzit că sînt o minunăţie!